Referenties

Carine & Wim, april 2014

In aanloop tot mijn eerste marathon ondervond ik knieklachten, wat door een specialist als ‘lopersknie’ werd omschreven.  Er werden weinig mogelijkheden tot behandeling in het vooruitzicht gesteld, behoudens het nemen van rust, wat met een marathon in het verschiet geen optie was.   Andrea heeft mij dan behandeld met APS en na enkele weken werden de verbeteringen duidelijk merkbaar.  Hoewel ik mijn kilometers opdreef, verminderden de klachten.  Ik heb mijn marathon kunnen uitlopen, zonder knieklachten te ervaren en dit heb ik zeker voor een deel aan APS therapie te danken.  Ook mijn man heeft dit waargenomen toen hij problemen kreeg met zijn kuiten.  Een combinatie van APS en sportmassage deed de pijn verdwijnen.  Bedankt Andrea en doe zo verder!

Carine en Wim

 

John, november 2013

Als je niet kunt slapen zonder pijnstillers ,last hebt van een zeer pijnlijke schouder, paracetamol etc. niet meer helpt ,dan ben je vreselijk blij dat je kennis hebt mogen maken met Andrea, en APS de behandeling heeft mij in 8 stuks volledig maar dan ook volledig van de pijn afgehaald en kan weer normaal slapen en werken ,geweldig dank je daar voor ,ga door !!!!!

gr John Verhoeven weelde

 

Jaqueline ,januari 2014

Al geruime tijd had ik last van mijn elleboog,een tennisarm. Ik herkende de pijn omdat ik dit 12 jaar geleden ook al n keer heb ervaren. Sportend bij Andrea kreeg ik n folder over APS therapy. Deze heb ik thuis doorgelezen en heb toen meteen actie ondernomen. Met succes! 5 behandelingen verder was ik van mijn tennisarm en dus pijn af, geweldig! De behandelingen heb ik pijnloos mogen ervaren wat ook heel erg aangenaam is zeker tov de zeer pijnlijke behandelingen die ik 12 jr geleden heb ondergaan bij n sportarts. Mocht mijn tennisarm weer de kop opsteken dan ga ik weer voor APS therapy, en kan dat ook iedereen aanraden!

 

Jef, zomer 2014

Door een langdurig drukke en stressvolle periode in ons bedrijf begon ik flink last te krijgen van hevige pijn in mijn bovenarmen, nek en schouders. Het werd steeds erger, waardoor ik ook niet meer goed kon slapen van de pijn. Ik kreeg last van hoofdpijn en functioneerde niet meer zoals het zou moeten zijn. Op een bepaald moment las ik in het berichtenblad een artikel over APS-therapie, waarna ik een afspraak maakte om eens te informeren wat APS-therapie nu eigenlijk betekende.

Heel sceptisch ben ik aan de behandelingen begonnen. In het begin kreeg ik de indruk dat de pijn erger werd, maar men had mij op voorhand verteld dat dit soms kan gebeuren, en meestal zelfs een normale reactie is. Na enkele behandelingen kwam er echter wel een merkbare verbetering. Ik had steeds minder pijn, het slapen ging weer beter, kreeg terug meer energie en had er gewoon weer zin in !

Daarnaast kreeg ik enkele belangrijke voedingstips mee, die me helpen mijn lange werkdagen vlotter door te komen zonder traditionele “vermoeidheidsdip”. Nieuwe inzichten doen me mijn energie beter verdelen en maken dat ik voortaan anders omga met de drukte op het bedrijf.

Ik ben momenteel zo goed als volledig pijnvrij en alles loopt weer prima. Om dit zo te houden heb ik nog 1 keer in de maand een behandeling ter onderhoud. Kortom : “ondanks mijn scepticisme in het begin ben ik nu heel blij met APS-therapie !”

 

Annemie, april 2014

In April van 2014 kwam ik bij Andrea met een peesontsteking in mijn schouder. Ik had pijn en soms uitstraling tot aan mij vingers. Ik had al van alles geprobeerd, van kinesist tot chiropractor tot injecties. Via via had ik goede verhalen gehoord over APS therapie en besloot om het ook eens te gaan proberen. In het begin merkte ik nog weinig verschil en was de pijn soms wat erger, maar naar 4-5 behandelingen ging het beter. Ik kon weer beter mijn werkzaamheden doen zonder pijn, soms een beetje maar dat is nog steeds een heel stuk beter dan wat het geweest is. Ik had geen pijnstillers meer nodig en slikte ook geen slaaptabletten meer. De behandelingen heb ik afgebouwd en kom nu alleen nog wanneer het nodig is.

 

Sylvia, okt 2013

Een paar maanden geleden kreeg ik de diagnose fibromyalgie en spasmafolie. Ik had pijn, was moe, futloos en had veel last van plotselinge ontstekingen en stemmingswisselingen. Toen ben ik eerst magnesium baxters gaan proberen in het ziekenhuis iedere 2 weken. Helaas zonder al te veel resultaat en ben daar ook mee gestopt. In oktober een afspraak gemaakt bij Andrea Voor APS therapie, 3 keer in de week om mee te beginnen. Ik merkte al snel resultaat. Regelmatig gebeurde het dat ik na de behandeling al verschil merkte, dan kwam ik binnen met pijn in mijn heup had dan moeite met zitten en opstaan, maar na een behandeling ging dit al beter. Na een aantal behandelingen merk ik dat ik meer energie kreeg , minder pijn en ik herstelde sneller als ik toch een dag te veel had gedaan. Na ongeveer 8 behandelingen zijn we gaan afbouwen naar 2 keer in de week toen 1 keer en nu kom ik alleen nog wanneer het nodig is. Het blijft natuurlijk opletten met mijn belasting maar merk nog steeds een sneller herstel dan voorheen wanneer ik een drukke dag heb gehad. Ik ben helemaal van de ontstekingsremmer af en heb ook geen ontstekingen meer gehad.

Kortom APS therapie is zeker aan te raden!!!

 

Peter, okt 2013

Ik ben een fanatiek fietser/mountainbiker en had eigenlijk geen specifieke klachten. Het enige waar ik last van had was dat ik in de winter heel snel verzuurde. Soms was het zo erg dat ik dan niet meer verder kon fietsen. Ik had al aanpassingen gedaan in de manier van trainen, mijn kleding aangepast, ik ben magnesium gaan slikken, maar het mocht niet baten. Ik ben begonnen aan APS therapie, 1 keer per week en merkte al snel resultaat. Ik kon sinds jaren in de winter weer normaal fietsen zonder problemen ongeacht het weer! En dit al na een paar behandelingen.

 

Jef, dec 2013

Een beetje bij toeval kwam ik op een informatie avond over APS therapie. Aangezien ik al jarenlang last had van mijn schouder, besloot ik om toch eens te gaan luisteren wat APS therapie voor mij kon betekenen. Al jaren slikte ik iedere avond paracetamol en sliep slecht vanwege pijn in mijn schouder. Een beetje sceptisch begon ik aan APS therapie. Na 1 APS behandeling merkte ik al verschil. Ik had heel goed geslapen en de pijn was al minder. De eerste 3 weken ben ik 2 keer per week behandeld en dat ging goed. De pijn werd minder en had daarna alleen nog maar een beetje last wanneer ik veel gedaan had. Normaal zou ik dan dagen last hebben, maar nu merkte ik dat ik sneller herstelde. Pijnstiller heb ik niet meer genomen sinds de eerste behandeling. Daarna de behandelingen afgebouwd naar 1 keer in de week, toen een tijdje naar 1 keer per 2 weken en nu al een tijdje zonder. En dat gaat goed zonder pijnstillers! En mocht ik weer last krijgen dan weet ik waar ik zijn moet.

 

Dirk, Mei 2014

Ik kwam bij Andrea voor een pijnlijke plek onder mijn voet, een beetje wazige onverklaarbare klacht. Ik dacht wie niet waagt die niet wint! En met resultaat, na een 4-5 tal behandelingen werd de pijn minder en ging later zelf helemaal weg en is nooit meer terug gekomen. Maar er was nog een hele mooie bijkomstigheid als resultaat van de APS therapie. Ik ben nl ook belast met diabetes type 1, ik let daarom goed op mijn voeding, leef gezond en heb daardoor mijn diabetes goed onder controle. Maar als snel merkte ik dat ik gedurende de behandelingen in ene meer last kreeg van hypo’s. En wat bleek, door de APS therapie kon ik de hoeveelheid insuline die ik normaal gesproken moest inspuiten na een maaltijd kon verminderen en wel met 30%. Een mooie win-win situatie!

 

Loes, sept 2014

Al enige tijd had ik last van mijn hand, vooral de gewrichten en met name mijn duim gewricht. Ik was er al mee naar de huisarts geweest, pijnstillers gekregen en foto’s laten maken. Uitkomst; Artrose. Maar het werd zo erg dat ik een brace kreeg aangemeten, zodat ik mijn duim meer rust kon geven. Toen ben ik 2 keer in de week met APS therapie begonnen. In het begin werd de pijn wat erger, maar dit was ook verteld dat dit mogelijk een reactie kon zijn, dus op zich positief. Na 4-5 behandelingen ging het beter en goed beter. Ik kon een aantal uurtjes per dag mijn brace al weer af doen en na verdere behandelingen kon ik mijn brace helemaal weglaten. We hebben de behandelingen afgebouwd naar 1 keer in de 2-3 weken en dat ging goed. Aangezien de artrose niet verdwijnt en ik geen zin meer had om terug te vallen in pijnstillers, heb ik besloten om zelf een APS apparaat aan te schaffen. Het gaat nog steeds goed, ik heb nagenoeg geen pijn meer, slik geen pijnstillers meer en behandel mezelf nu ter preventie 1 keer in de week. Want ik merk niet alleen verschil in pijn maar sinds de behandelingen slaap ik ook beter en heb meer energie!